Transport

Produsele comandate pe magazinul on-line www.dorwest.ro se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea și termenul de livrare specific site-ului la momentul efectuării comenzii.

Transportul produselor este asigurat prin serviciul de curierat rapid.

Livrarea produselor este GRATUITĂ in reteaua curierului cu conditia ca suma comenzii sa fie de minim 200 lei.

Pentru produsele care nu se încadrează în această categorie clientul va fi informat despre costul transportului în cadrul convorbirii telefonice de confirmare a comenzii pe care departamentul de vânzare o face la fiecare comandă.

Pentru produsele la care transportul nu este gratuit, valoarea acestuia va fi transmisa clientului telephonic inainte de confirmarea comenzii.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată pe comandă, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Programul de livrare este zilnic între 10:00 – 18:00 iar sâmbata între orele 10:00 – 14.00. Dacă în termen de 10 zile nu are loc livrarea, coletul va fi returnat către noi , urmând să anulăm comanda. Din acest moment clientul respectiv mai poate lansa altă comandă doar după achitarea cheltuielilor de livrare ale comenzii returnate.

Dacă termenul de livrare nu poate fi respectat, clientul va fi contactat din nou pentru a fi informat, urmând ca livrarea comenzii să fie făcută doar după acceptarea noului termen de livrare. În caz contrar comanda va fi anulată.

Toate produsele sunt expediate împreuna cu factura fiscal. Proprietatea asupra mărfurilor se consideră transferată din momentul livrării efectuată de curier la adresa din comandă . Aceasta înseamnă semnarea documentelor de transport furnizate de curier şi efectuarea plaţii aferente facturii emise.

Eventualele probleme vizibile care apar la livrare ( cutii rupte sau desfăcute, lovituri asupra coletelor, etc.) trebuie semnalate curierului şi magazinului on-line prin mail la contact@dorwest.ro şi refuzată recepţia. Aceste probleme trebuie sesizate în momentul livrării, orice reclamaţie ulterioară fiind nulă , ea nefiind luată în considerare.