70 de ani de ingrijire pe baza de plante

Bine ati venit pe pagina speciala pentru a sarbatori aniversarea noastra de 70 de ani. Este incredibil cum in urma cu sapte decenii bunicii mei Murray & Dorothy Ellis isi formau impreuna ideile initiale pentru o afacere. Pasiunea lor atat pentru ierburi cat si pentru sanatate au plantat semintele pentru a crea Dorwest si dezvoltarea acestor formulari unice pe baza de plante, dintre care unele inca mai sunt folosite astazi.

In unele moduri, se poate considera radicala in acea epoca a Marii Britanii, crearea de tratamente pe baza de plante si suplimente, dar, desigur, cunoasterea beneficiilor plantelor pentru conditiile de sanatate este de fapt baza tuturor medicamentelor moderne. Nu a fost pana in anii 1960 si 1970, cand Dorwest a venit intr-adevar si a inceput sa se specializeze pe piata veterinara. Aceasta injectie de energie, cunoastere si pasiune a venit de la parintii mei Mary & Tony Boughton. Ei au transformat Dorwest Herbs in compania pe care o cunoastem si o iubim astazi.

Este clar cat de importanta a fost etica si onestitatea la bunicul meu inca de la inceput si sunt mandru ca acele fire de onestitate, calitate si incredere continua sa treaca prin centrul tuturor lucrurilor pe care le facem. De la aprovizionarea ingredientelor pana la serviciul nostru pentru clienti, acesta este ceea ce cred ca a asigurat ca Dorwest a trecut testul timpului.

Sotul meu Ben si cu mine am descoperit prin arhive o astfel de experienta umilitoare si suntem multumiti ca putem impartasi acest lucru cu dvs. in urmatoarele cateva randuri si speram sa va bucurati de ea!

Ca a treia generatie, sunt mandra sa stau alaturi de Ben si restul echipei noastre incredibile si sa continuam sa facem ceea ce am facut intotdeauna si sa citam bunicul meu Murray Ellis:

“No gimmicky advertising or jumping on bandwagons – just quality herbs and a business built on friendly foundations”.

1948

Murray & Dorothy Ellis au fondat Dorwest Herbs si din pacate, cativa ani mai tarziu, Dorothy a murit, lasandu-l pe Murray sa conduca si sa isi dezvolte singur afacerea in timp ce isi crestea cei doi copii James & Mary. A crescut plante si seminte si a formulat multe dintre produsele pe care le producem astazi. Pana la sfarsitul anilor 1960, Mary se intorsese sa-l ajute pe Murray cu afacerea dupa o perioada de sanatate proasta.

La sfarsitul anilor ’60, Mary si-a intalnit viitorul sot Tony si cativa ani mai tarziu, au decis sa isi combine pasiunile pentru ierburi cu cea pentru caini. Se specializeaza astfel si intra pe noi piete, creand firma Dorwest pe care o recunoastem astazi.

1970 - 1980

In aceasta perioada, Tony a asigurat ca Dorwest a devenit un comerciant in scena Show Dog, 1973 marcheaza primul stand cu produse Dorwest la Crufts (apoi a avut loc la Olympia, Londra) si in curand a participat la fiecare show de campionat din Marea Britanie. Mary s-a ocupat de comenzile prin posta si partea administrativa a afacerii si de asemenea a lucrat la legislatie. La inceputul anilor 70, licentele noastre au fost eliberate de VMD dupa multi ani de munca grea!

1980 - 1990

Aceasta perioada a fost un stup de activitate, Tony a fost ocupat pe scena concursurilor cu ajutorul unor prieteni de-a lungul drumului, cum ar fi Arthur, Clair si Sandy. Urmat de Brian & Carmel care au continuat si au dus mai departe standul de produse timp de multi ani. Au fost lansate noi produse, cum ar fi Keepers Mix, Valerian Compound si chiar un Secret Jollop!
O schimbare importanta in aceasta perioada a fost crearea entitătii de productie licentiate de catre Dorwest, impreuna cu Heather & Brian Bishop la conducere!

2000

Fiul lui Tony & Mary, Roly, s-a alaturat lui Dorwest chiar inaintea noului mileniu, cu fiica Jo care se alatura cativa ani mai tarziu. Ambii au contribuit la sprijinirea parintilor lor, deoarece afacerea sa extins si a ajuns pe noi piete, inclusiv practici veterinare, angrosisti ​​si exporturi. Mary a primit premiul MBE pentru serviciile sale in afaceri in 2005.

2010 - 2017

Multe lucruri interesante au avut loc in aceasta perioada, cel mai important fiind rebrand-ul companiei care a fost completat cu respectul final pentru patrimoniul nostru, oferindu-ne in acelasi timp un facelift mult mai necesar! Kyle Cadmore a devenit noul Show Manager si o fata pe care am ajuns sa o recunoastem pe standul de comert. Jo era numit director general in 2011, Mary & Tony ocupand acum un loc in spate in conducerea afacerii, iar Roly decide sa-si ia cariera intr-o noua directie. Sotul lui Ben sa alaturat in 2015, iar acum gestioneaza si conduce impreuna Dorwest, asigurandu-se ca Dorwest ramane o afacere de familie.

2018

Dorwest are o echipa incredibil de puternica, angajata sa asigure clientilor nostri si animalelor lor de companie, ca primesc in continuare cele mai bune produse si servicii. Anul acesta este, de asemenea, al 45-lea an de la Crufts Show si suntem incantati ca acest lucru marcheaza lansarea Fundatiei Dorwest, angajamentul nostru de a face acte de caritate. Nu am fi putut face niciunul din aceste lucruri fara clientii nostri loiali care ne ajuta sa mergem inainte.